Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Tillitsøvelser for par

November 5 2018

 

Les Også: Hva du bør spise dersom du har Erektil Dysfunksjon
Tillit er en viktig del av alle forhold, ettersom det åpner opp for åpne kommunikasjonskanaler. Å kommunisere med partneren din er veldig viktig, ettersom det vil hjelpe deg med å løse problemer som dukker opp senere i forholdet. Alt, fra hvilke farger på flisene du ønsker på badet til erektil dysfunksjonsproblemer kan enkelt snakes om, uten å matte føle seg utilpass eller spent.

Øvelser for å bygge tillit


Det finnes mange øvelser som par kan gjøre for å kunne bygge opp tilliten seg i mellom. Under er en liste over noen av disse øvelsene, og alle har blitt bevist til å bygge tillit mellom par, både på og utenfor soverommet.

Selv om det kanskje høres ut som en klisjé, er tillitsfall en super måte å bygge opp tillit og selvtillit i hverandre. En stor del av det å lære å stole på noen er basert på dine egne instinkter og intuisjon. Å bygge intuisjonen din og la den avgjøre din kropps handlinger vil styrke båndet du har med partneren din.

Som et par, bør dere sitte og gå hjennom spørsmål dere alltid har ønsket å vite svarene på. Hver av dere bør skrive ned svarene deres så ærlig og nøye som mulig før dere gir dem til den andre person slik at de kan lese. Å dele slike intime, private tanker med din andre halvdel kan gjøre fantastiske ting for forholdet deres.

En gang i blant bør dere gå rundt i huset med bind for øynene mens en av dere leder den personen med bind for øynene. Dette oppmuntrer den som ikke ser til å stole fullt og helt på partneren sin, som er skremmende, men på samme tid veldig givende.

Å dele hemmeligheter er alltid en super måte å få og bygge tillit. En gang i uka bør dere fortelle hverandre en hemmelighet som ingen andre vet. Selv om det er noe teit, som det faktum at du en gang brukte samme par sokker to dager i strekk, er det å dele disse tingene med hverandre noes om vil være bra for dere begge.

Å opprettholde øyekontakt er et tegn på tillit mellom to mennesker. Når du snakker med partneren din, bør du sørge for at du ser ham eller henne i øynene. Det er en super måte å bygge et intimt band mellom dere to.


Å forsikre at tillit er sterk mellom partneren din og deg selv er en fantastisk måte å garantere at kommunikasjon alltid er åpen og ærlig mellom dere to. Tillit kan ofte være vanskelig å opprettholde, men disse øvelsene bør hjelpe til med å bygge og opprettholde det spesielle båndet du deler med din andre halvdel.

 

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post